vr 22 okt - 2021 vrijdag 22 oktober 2021

The Billy Joel Experience

ALEXANDER BROUSSARD EN 003 NEMEN OEUVRE VAN BILLY JOEL ONDER HANDEN

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig top tien hits op zijn naam staan. Van een klassieke meezinger zoals ‘The Pianoman’ tot rock & roll met ‘Only The Good Die Young’.

Hoewel Billy (72) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Een rol die weg gelegd is voor Alexander Broussard & 003. Alexander trad op met de meest prestigieuze artiesten als Crazy Pianos, De Corona’s en Najib Amhali. Samen met zijn vijfkoppige band 003 bracht hij een dubbel live album uit met eigen werk. Nu na 5 jaar gaan Alexander en 003 een nieuw avontuur aan. Het is tijd om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen met The Billy Joel Experience!

Naar de agenda