vr 20 sep - 2024 vrijdag 20 september 2024

The Beat feat. Ranking Jr

De Iconische Britse band achter hits als 'Mirror In The Bathroom', 'Too Nice To Talk To' en 'Hands Off…She's Mine'

Er zijn in de muziekgeschiedenis weinig vader-zoonduo’s geweest die net zo succesvol waren als The Beat’s Ranking Roger en zijn zoon Ranking Jr Op 20 september staan ze bij ons in Corneel. 

Fans over de hele wereld keken toe hoe Ranking Roger, een van de meest geliefde frontmannen van Groot-Brittannië, jaren geleden de wereldhits van The Beat ten gehore bracht met een jonge Ranking Jr aan zijn zijde. Tegenwoordig treedt Ranking Jr in de voetsporen van zijn vader als leadzanger van deze baanbrekende ska-pop band, die je kan kennen van nummers als Mirror In The Bathroom, Too Nice To Talk To en Hands Off…She’s Mine. Dit alles doet hij terwijl hij zijn eigen kenmerkende en individuele stijl en geluid naar het podium brengt.

Ranking Jr, wordt bijgestaan door een groep eersteklas muzikanten die tientallen jaren bij The Beat en Ranking Roger hebben gespeeld, waaronder Mark Hamilton (saxofoon), Neil Deathridge (gitaar) en Dave ‘Blockhead’ Wright. (keyboard). Doordrenkt van de energie en ambitie van zijn vader is de Ranking Jr vastbesloten om de erfenis van de band verder te ontwikkelen.

Kom alvast in de stemming

Naar de agenda