za 20 jun - 2020 zaterdag 20 juni 2020

The Approachers – show 1 (UITVERKOCHT)

vrolijke mix van ska, reggae en rocksteady
Kubus

Ook interessant: The Approachers – Show 2, The Approachers Online Livestream

De vlag mag uit: we mogen weer open! Na meer dan drie maanden gesloten te zijn, staan wij te popelen om jullie weer te mogen ontvangen. We beginnen gelijk met een knaller: twee shows van The Approachers op één avond!

The Approachers brengen een vrolijke mix van ska, reggae en rocksteady. Deze 5-koppige ska-formatie speelt enkel eigen werk en brengt binnenkort haar debuut-EP uit. Met leden uit de doorgewinterde ska-machine ’the Shakedown 8′, aangedreven door nieuw talent op de sax, brengen the Approachers dit liveconcert op stoom. The Approachers komen eraan!

Is het concert uitverkocht, of ga je liever nog niet de deur uit en beleef je concert liever vanuit je eigen huiskamer? Koop dan een ticket voor de online livestream! De prijs van de tickets voor deze livestream is €2.50, maar er is een optie om meer te doneren.

Let op: 
Dit concert vindt plaats in De Kubus. Op 20 juni vinden er twee concerten van The Approachers plaats, let dus goed op voor welk concert jij tickets koopt en de bijbehorende tijden.

In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel of De Kubus, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Dit is een zit-concert. Het is alleen mogelijk om maximaal 1 ticket per persoon aan te schaffen. Kom je met twee personen uit hetzelfde huishouden en wil je graag binnen 1.5 meter van elkaar zitten, stuur dan een e-mail (met de naam van de persoon waarmee je binnen 1.5 meter wilt zitten) naar info@corneel.nl. Zo kunnen wij hier rekening mee houden bij het indelen van de zaal.

Naar de agenda