vr 26 apr - 2019 vrijdag 26 april 2019

Sodapop ft. Tabitha

Koningsnachteditie van hét feest in Lelystad voor jongeren van 13 t/m 17 jaar

Uitgaan in Lelystad, voor tieners van 13 t/m 17 jaar, kan bij Corneel, nu ook tijdens koningsnacht! Na de eerste drie geslaagde edities met Bizzey, Dopebwoy en Frenna, staat er op vrijdag 26 april op koningsnacht weer een mooie hoofdact klaar voor de jeugd. Hét feest voor jongeren in Lelystad en omstreken: Sodapop ft. Tabitha!

Tabitha
2019 is het jaar van Tabitha! Je kunt haar kennen van haar hit ‘Is dit over’ met Ronnie Flex en haar samenwerkingen met acts zoals Josylvio, SFB en Latifah. Vorig jaar releaste ze haar debuut EP ‘Gevonden in verdwalen’ bij TopNotch en dit voorjaar volgt haar nieuwe EP waarmee ze de stap naar het grote publiek maakt. Als voorproefje kregen we al de single ‘Hij is van Mij’ met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey die al weken lang op 1 staat in de charts. Verder verkoopt ze binnen no time zalen uit en staat ze op koningsnacht in Corneel! Als dat geen hitgarantie is…

Timetable / line up
‪20:00 – 20:30    Hermanos
‪20:30 – 21:00     DomChasing
21:00 – 21:15       Dose Of Diverse
‪21:15 – 22:00       Niky Hendriks
‪22:00 – 23:00     Vibes‬
‪23:00 – 23:30    Tabitha (HEADLINER)‬
‪23:30 – 00:00
* Hosted by KOACH2.0

Blijf op de hoogte via Snapchat en Instagram (sodapoplelystad) en het event op Facebook. Tag je vrienden en scoor je tickets!

Sodapop is fris! >>> geen alcohol, drugs of tabak
Deze uitgaansavond wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad, in samenwerking met Corneel, gemeente Lelystad, Jongeren Maken de Stad, de Lelystadse middelbare scholen en het MBO College Lelystad. Eerder werkten deze partijen al samen voor het jongeren-feest op LelySTART (met Leafs, Jacin Trill en Kevin). Op Sodapop geen alcohol, drugs of tabak. Op basis van de alcoholtest aan de deur, kan je de toegang geweigerd worden, so stay fresh!

*** Oranje tip: koop je ticket in de voorverkoop *** 
De vorige editie van Sodapop, was vol-le-dig uitverkocht. Voorkom teleurstellingen en koop je ticket in de voorverkoop, zo ben je zeker van een entreekaartje en hoef je dit leuke feestje ook niet te missen. Bovendien profiteer je in de voorverkoop ook nog eens van korting op de entreeprijs!

Let op: ID is verplicht voor iedereen. Vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan, zeg het voort.

Naar de agenda