zo 7 jul - 2024 zondag 7 juli 2024

Summer of Rock ’n Roll

Met Scumbag Millionaire, The Pine Box Boys, Mega Ultra Turbo Snake

Klinkt als: Rock 'n Roll

Op zondag 7 juli vieren we in Corneel de Summer of Rock ‘N Roll! Een dag vol met de beste rock bands uit binnen- en buitenland. Met optredens van o.a. Scumbag Millionaire, The Pine Box Boys, Mega Ultra Turbo Snake en EYESORES! 

Scumbag Millionaire
De Zweedse high energy action punkers van Scumbag Millionaire hebben afgelopen jaar door heel Europa getourd en op verscheidene grote festivals gestaan. De heren van Scumbag Millionaire worden ook wel de verloren zonen van the Hellacopters genoemd.

The Pine Box Boys
Als je de mannen van The Pine Box Boys een keer hebt zien spelen, zul je ze niet snel vergeten! De Amerikaanse band speelt een mix van bluegrass, country, Americana en New Orleans met een verrassende en een donkere twist. De nummers hebben namelijk allemaal één ding gemeen: ze gaan stuk voor stuk over mysteries, seriemoordenaars, slachtpartijen, drank of zelfs kannibalisme! Gewapend met hun gitaar, banjo, contrabas, trompet en drums zullen The Pine Box Boys het podium betreden met hun murder ballads met een knipoog.

Mega Ultra Turbo Snake
Mega Ultra Turbo Snake is een uit Lelystad afkomstige eclectische rockband, geworteld in punk, grunge en progressieve rock. Pakkende grunge hooks worden afgewisseld met 70’s riffs in een smeltkroes van obscure songwriting. Een band met weinig grenzen die vraagt om een nieuwsgierig oor.

EYESORES
EYESORES is een jonge en energieke garage-punk band uit Harderwijk en omstreken. Met een combinatie van harde riffs, agressieve vocals, catchy melodieën en onvoorspelbare twists creëert EYESORES een energieke live sound, waarvan het publiek uit z’n dak gaat.

Naar de agenda