zo 24 apr - 2022 zondag 24 april 2022

Stones Sessions

The Rolling Stones geëerd door Nederlandse topmuzikanten

Stones Sessions is in verband met de coronamaatregelen verplaatst naar 26 november 24 april 2022. Eerder gekochte tickets zijn gewoon geldig op de nieuwe datum, tenzij je hiervoor restitutie hebt aangevraagd. De tijden zijn door deze verplaatsing veranderd, let hier dus op. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De nieuwe clubtour van Stones Sessions staat op het punt van losbarsten. Met hernieuwde energie en een set vol dampende klassiekers draagt de band dit najaar de legacy van The Rolling Stones uit door heel het land.

Wanneer een wereld onder hoogspanning staat hebben Mick & Keith altijd de juiste snaar weten te raken, waarin ze je soms een spiegel voorhouden of meetrekken de diepte in waar swampy gitaren de blues aan je laten horen zoals die bedoeld is. Daarnaast staan de hits en toonaangevende albums van de Stones vooral ook voor een dosis Rock’n Roll die zijn weerga niet kent. Stones Sessions neemt je mee dit najaar, dwars door de ‘Crossfire Hurricane’, mis het niet.

Naar de agenda