za 18 sep - 2021 zaterdag 18 september 2021

Stones Sessions

The Rolling Stones geëerd door Nederlandse topmuzikanten

De nieuwe clubtour van Stones Sessions staat op het punt van losbarsten. Met hernieuwde energie en een set vol dampende klassiekers draagt de band dit najaar de legacy van The Rolling Stones uit door heel het land.

Wanneer een wereld onder hoogspanning staat hebben Mick & Keith altijd de juiste snaar weten te raken, waarin ze je soms een spiegel voorhouden of meetrekken de diepte in waar swampy gitaren de blues aan je laten horen zoals die bedoeld is. Daarnaast staan de hits en toonaangevende albums van de Stones vooral ook voor een dosis Rock’n Roll die zijn weerga niet kent. Stones Sessions neemt je mee dit najaar, dwars door de ‘Crossfire Hurricane’, mis het niet. Dit evenement is verplaatst van 13 maart 2020 naar 18 september 2021. De locatie en de aanvangstijd blijven hetzelfde, reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail over eventuele restitutie.

Wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden ten tijde van het evenement. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen.

 

Naar de agenda