vr 4 mrt - 2022 vrijdag 4 maart 2022

Status Quotes

60 YEARS OF QUO

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier + ID te tonen aan de ingang. Meer info

De mannen van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo, en dat hoor je. Met veel respect voor de sound en feel van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie zoals Down Down, Roll Over Lay Down, Hold you Back, Whatever You Want en What You’re Proposing, maar zeker ook albumtracks waar de hardcore Quo-fan zijn vingers bij aflikt: Slow Train, Umleitung, Can’t Give You More, 4500 Times, What To Do… om er maar eens een paar te noemen!

In 2022 bestaat Status Quo maar liefst 60(!) jaar en is daarmee één van de langst tourende acts op aarde. Status Quotes eert de Engelsen en is (aldus de Engelse heren zelf) DÉ beste Quo tribute act die het Westelijk halfrond rijk is. Voor hun show in Corneel is de band goed ingespeeld: Status Quotes treedt sinds 2015 door heel Nederland op en speelde eerder ook al op de Quo Convention in het Engelse Minehead voor zo’n 1000 uitzinnige fans, met grote complimenten van Alan Lancaster en John Coghlan – de originele bassist en drummer en beide oprichters van Status Quo – na de show. Status Quotes komt zo dicht in de buurt van het originele Quo-geluid dat Alan Lancaster zei: “They sound just like the original, It’s good to hear those songs performed so well”. 

De opzwepende “12-bar-boogie” en de pakkende songs worden op solide wijze en met veel energie, passie en overtuiging gespeeld door Status Quotes en zorgen voor een Rock & Roll-feest van de eerste orde. Zie daar maar eens stil bij te blijven staan!

Naar de agenda