zo 27 okt - 2019 zondag 27 oktober 2019

St. Solaire

LELY SUNDAY AFTERNOON IN CAFÉ DE EETALAGE
De Eetalage

Klinkt als: Melodieuze indie-pop in de stijl van ELBOW, SAYBIA en COLDPLAY

Ook interessant:
26-10 Emmett Tinley (IE)
13-12 Noah Guthrie (USA)


Elke laatste zondag van de maand kun je in café de Eetalage terecht voor de beste live-muziek, een lekker biertje en een borrelhapje. De toegang is 2,75 euro en je krijgt er ook nog een lekkere consumptie bij. 

Niet vaak kregen we zó veel enthousiaste reacties op een Kajuit Sessie als die van St. Solaire in 2017. We waren dan ook verheugd te horen dat de band uit Rotterdam en Den Haag dit najaar met nieuw werk én een tour komt. Ondanks hun korte bestaan heeft St. Solaire al op een aantal prestigieuze festivals gespeeld, zoals het Songbird Festival, Where The Wild Things Are en Motel Mozaïque. Met de band HAEVN mochten ze als voorprogramma mee op hun uitverkochte tour in grote zalen als Tivoli, Doornroosje en Paradiso. De singles ‘Morning Sun’ en ‘Running’ werden bescheiden streaming hits op Spotify en de band heeft meer dan 70 shows in binnen en buitenland op haar naam staan.

St. Solaire uitgegroeid tot één van de grootste beloftes die ons land rijk is. Na een periode van liedjes schrijven is de tijd meer dan rijp om de planken weer te betreden en nieuwe muziek ten gehore te brengen, die liefhebbers van Elbow, Saybia, de vroege Coldplay, Starsailor of Bon Iver zeker zal aanspreken.

Naar de agenda