vr 5 apr - 2024 vrijdag 5 april 2024

Speedmobile + Dikke Dennis & de Røckers

Let's Rock!

Wat krijg je als je zanger/gitarist Jeroen Haamers, de frontman van Batmobile, de hardst rockende Rock & Roll band van Nederland, in één ruimte stopt met drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers, de ritmesectie van die andere hardst rockende band van Nederland, Peter Pan Speedrock? Juist…Speedmobile!

Wat eind 2018 begon als een eenmalig optreden waarbij Motörhead klassiekers gespeeld werden tijdens een herdenkingsshow voor Lemmy, is nu uitgegroeid tot een volwaardige band die klaar staat om met gloednieuw materiaal vriend en vijand te verbazen. Het startsein werd in 2020 al gegeven door de single Devil Of Rock & Roll gevolgd door de release van de gelijknamige EP. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij! Want vorig jaar kwam Speedmobile met een full length album met de titel Supersonic Beat Commando. En ze geven opnieuw gas, want er komt weer nieuws werk aan!

We konden eigenlijk maar een passende support verzinnen voor Speedmobile en dat is natuurlijk Dikke Dennis & de Røckers! Vette zanger – vette band, in elke zin van het woord. De illustere Amsterdamse cultlegende heeft zijn eigen band. Bij PPSR deed hij altijd maar 2 songs mee, maar de rol van volwaardig frontman is hem op het lijf geschreven. Vol overgave en toewijding duikt hij head-first in het diepe. Met de Røckers tilt hij eigen nummers en punkrock classics naar een hoger plan. Een pure, Nederlandstalige rock n roll band met  super strakke songs die op standje 11 gehoord moeten worden.

Geef hem de Schoppenaas !

Naar de agenda