za 26 okt - 2019 zaterdag 26 oktober 2019

Sodapop ft. Snelle

Het feest in de schoolvakantie voor jongeren van 13 t/m 17 jaar

Ook interessant:
1 nov Superstijl (16+)
7 dec Brandalarm (16+)

Na bomvolle edities van Sodapop met Bizzey, Dopebwoy, Tabitha en Frenna, is Snelle de volgende hoofdact die naar Corneel komt tijdens dé uitgaansavond van Lelystad in de schoolvakantie!

Snelle
Wat goed is komt snel, wat snel gaat komt hard! Artiest, songwriter en rapper Snelle beleeft een jaar om nooit te vergeten. Zijn eerste clubtour verkocht in no-time uit, hij ontving een gouden EP en platina voor singles als Scars, Reunie en Plankgas en hij won de FunX ‘Best Song’ award. Met ruim 61 miljoen streams en optredens door heel Europa is Snelle dé Nederlandse rapper van dit moment.

Line-up / timetable
20:00 – 21:15 Luca Ferron & Tim Maier
‪21:15 – 22:15 Djeckman
‪22:15 – 22:45 Snelle
22:45 – 23:15 Niky Hendrixs
23:15 – 00:00 Vibez

Hosted by KOACH

Over Sodapop
Sodapop wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad, in samenwerking met Corneel, gemeente Lelystad, Jongeren Maken de Stad, de Lelystadse middelbare scholen en het MBO College Lelystad. Op Sodapop geen alcohol, drugs of tabak. Op basis van de alcoholtest aan de deur, kan je de toegang geweigerd worden, so stay fresh!

De vorige editie van Sodapop, was vol-le-dig uitverkocht. Voorkom teleurstellingen en koop je ticket in de voorverkoop, zo ben je zeker van een entreekaartje en hoef je dit leuke feestje ook niet te missen. Bovendien profiteer je in de voorverkoop ook nog eens van korting op de entreeprijs!

Let op: ID is verplicht voor iedereen. Vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan, zeg het voort.

Naar de agenda