vr 27 dec - 2019 vrijdag 27 december 2019

Sodapop ft. Leafs

HET FEEST IN DE SCHOOLVAKANTIE VOOR JONGEREN VAN 13 T/M 17 JAAR

Ook interessant:
6-12 The Stylez ft. Adje
7-12 Brandalarm (uitverkocht)

Na bomvolle edities van Sodapop met o.a. Bizzey, Dopebwoy, Tabitha, Frenna en Snelle is Leafs de hoofdact van de kerstvakantie-editie van Sodapop, dé uitgaansavond van Lelystad in de schoolvakantie voor jongeren van 13 t/m 17!

Leafs
Rapper Leafs komt uit Almere en werd al op zijn 16e getekend door het label Noah’s Ark. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland. Dit najaar bracht de jonge superster zijn album SENSEI uit, met daarop uitschieters als de track ‘Young Patron’, zijn samenwerking met Lauwtje ‘Bel Mij’, ‘Guapanese’ samen met JoeyAK en een samenwerking met Japanse superster KOHH. Ook deed Leafs een nieuwe onvergetelijke 101Barz. Vanavond mag ook zeker de hit ‘Mamacita’ niet ontbreken.

Line-up / timetable
Volgt as soon as possible

Over Sodapop
Sodapop wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad, in samenwerking met Corneel, gemeente Lelystad, Jongeren Maken de Stad, de Lelystadse middelbare scholen en het MBO College Lelystad. Op Sodapop geen alcohol, drugs of tabak. Op basis van de alcoholtest aan de deur, kan je de toegang geweigerd worden, so stay fresh!

Voorkom teleurstellingen en koop je ticket in de voorverkoop, zo ben je zeker van een entreekaartje en hoef je dit leuke feestje ook niet te missen. Bovendien profiteer je in de voorverkoop ook nog eens van korting op de entreeprijs!

Let op: ID is verplicht voor iedereen. Vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan.

Naar de agenda