vr 15 feb - 2019 vrijdag 15 februari 2019

Sodapop ft. Frenna

Het frisfeest voor de jeugd van Lelystad en omstreken

Ook interessant
2 februari Superstijl

Uitgaan in Lelystad, voor tieners van 13 t/m 17 jaar, kan bij Corneel! Na de eerste twee edities met Bizzey en Dopebwoy, staat er op zaterdag 15 februari weer een mooie hoofdact klaar voor de jeugd. Hét FRIS-feest voor Lelystad en omstreken: Sodapop ft. Frenna!

Frenna
Frenna heeft de Nederlandse Urban industrie inmiddels veroverd en behoort tot de top artiesten van deze industrie. Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met zijn sound en talent voor hits. Zijn eerste solo project ‘Geen Oog Dicht Gedaan’ was een schot in de roos met de hitsingle ‘My Love’. Tussen de SFB projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Ook heeft hij een EP gedropt met zijn producer-protégè Diquenza genaamd ‘We Don’t Stop’. Met de featuring van de Ghanese superster Mugeez op de track ‘Walk Away’ heeft hij ook al de eerste stappen gezet om naast Nederland ook de wereld te veroveren.

De afgelopen tijd is hij druk bezig geweest. In aanloop naar zijn nieuwe album die in november via Top Notch uit moet komen, heeft hij al meerdere singles uitgebracht waaronder de mega hit ‘Verleden Tijd’ samen met Lil’ Kleine. Binnen 24 uur heeft deze remake van ‘Onderweg’ (Abel, 2000) het Spotify record van meest gestreamde track verbroken en staat hij al een aantal weken op nr. 1 in de Single Top 100.

Trommel je vrienden op, tag je vrienden op Facebook en scoor je tickets!

Timetable / line up
20:00 – 20:30 Luca Ferron
20:30 – 21:15 Niky Hendrix
21:15 – 22:00 DomChasing
22:00 – 23:00 Vibes
23:00 – 23:30 Frenna (Headliner)
23:30 – 00:00 Mitch Taylor
*** Hosted by KOACH2.0 ***

Sodapop is fris! >>> geen alcohol, drugs of tabak
Deze uitgaansavond wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad, in samenwerking met Corneel, gemeente Lelystad, Jongeren Maken de Stad, de Lelystadse middelbare scholen en het MBO College Lelystad. Eerder werkten deze partijen al samen voor het FRIS-feest op Lelystart (met Leafs, Jacin Trill en Kevin). Op Sodapop geen alcohol, drugs of tabak. Op basis van de alcoholtest aan de deur, kan je de toegang geweigerd worden, so stay fresh!

Let op: ID is verplicht voor iedereen, vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan, zeg het voort om teleurstellingen aan de deur te voorkomen.

Naar de agenda