za 22 feb - 2020 zaterdag 22 februari 2020

Sodapop ft. Caza

HÉT FEEST IN LELYSTAD VOOR JONGEREN VAN 13 T/M 17 JAAR

Na bomvolle edities van Sodapop met o.a. Bizzey, Dopebwoy, Tabitha, Frenna, Leafs en Snelle is Caza de hoofdact van de voorjaarsvakantie-editie van Sodapop, dé uitgaansavond van Lelystad in de schoolvakantie voor jongeren van 13 t/m 17!

De meesten zullen Caza kennen van zijn veel gestreamde megahits als ‘SLIDE’ samen met Famke Louise, ‘POSITIE’ met Bizzey of ‘Woozy’ met Ronnie Flex.

Ucahzo Hoogdorp (6 April 1992), beter bekend als ‘Caza’ is actief als schrijver en artiest. Met een vader actief in zijn eigen muziekstudio groeide hij op in een omgeving omringd door muziek. Hierdoor werd hij geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen als artiest. In 2015 bracht Caza zijn debuut-EP Kimpeman uit, met onder andere een samenwerking met Def Ryhmz. Daarnaast tourde Caza onder meer met Ronnie Flex, Bokoesam en Jebroer en werkte hij ook samen met onder andere Jonna Fraser, Murda, Dopebwoy, Josylvio, Jebroer en GLOWINTHEDARK. Ook schreef Caza mee aan tracks voor Gio, Sigourney K, Ronnie Flex, Lil Kleine, Boef, Nienke Plas en rapgamediva I Am Aisha.

Time-Table (Onder Voorbehoud):

20:00 – 21:00: Luca Ferron & Tim Maier

21:00 – 22:00: Domchasing

22:00- 22:30: Tyrell

22:30 – 23:00: CAZA

23:00 – 00:00: Tyrell

Hosted by KOACH2.0

Over Sodapop
Sodapop wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad, in samenwerking met Corneel, gemeente Lelystad, Jongeren Maken de Stad, de Lelystadse middelbare scholen en het MBO College Lelystad. Op Sodapop geen alcohol, drugs of tabak. Op basis van de alcoholtest aan de deur, kan je de toegang geweigerd worden, so stay fresh!

Voorkom teleurstellingen en koop je ticket in de voorverkoop, zo ben je zeker van een entreekaartje en hoef je dit leuke feestje ook niet te missen. Bovendien profiteer je in de voorverkoop ook nog eens van korting op de entreeprijs!

Let op: ID is verplicht voor iedereen. Vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan.

Naar de agenda