vr 26 okt - 2018 vrijdag 26 oktober 2018

Sodapop ft. Bizzey

Hét FRISfeest voor tieners in de schoolvakantie

Sodapop is het nieuwe FRIS-feest van Lelystad in de schoolvakantie voor tieners van 14 t/m 19 jaar. Elke editie staat een landelijk bekende act op het podium van Corneel, aangevuld met lokaal DJ talent. Voor de eerste editie van Sodapop hebben we niemand minder dan Bizzey weten te strikken als hoofdact! Naast Bizzey treden de Lelystadse DJ’s Dom Chasing, CRYPTO en Niky Hendrix’s ook op. MC’s van de avond zijn Koach 2.0 en Nikita Liplijn.

Bizzey
Met zijn nummer-1 hits JA! en Traag en zijn nummer-1 album November is Bizzey één van de meest succesvolle artiesten van 2018. Zijn hit Traag is met 106 miljoen views (!) de meest succesvolle Nederlandstalige videoclip aller tijden. Dit jaar trekt Bizzey met zijn mix van Baile Funk, Dancehall, R&B en Dembow door Nederland.

Sodapop
Deze nieuwe uitgaansavond wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad, in samenwerking met Corneel, gemeente Lelystad, Jongeren Maken de Stad, de Lelystadse middelbare scholen en het MBO College Lelystad. Eerder werkten deze partijen al samen voor het FRIS-feest op Lelystart (met Leafs, Jacin Trill en Kevin).

Sodapop is toegankelijk voor tieners van 14 t/m 19 jaar (ID is verplicht). Op Sodapop geen alcohol, drugs of tabak, want iedereen is fris!

Naar de agenda