za 5 nov - 2022 zaterdag 5 november 2022

SMARTLAPPEN KARAOKE

VOOR U, MAAR VOORAL DOOR U!

Dit evenement is verplaatst van 1 april naar 5 november. Gekochte tickets blijven gewoon geldig op de nieuwe datum, ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie!


Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon wat fris neemt de briljante Smartlappen Karaoke Live Band je mee door een rijk Hollands repertoire. Ook voor de teksten is gezorgd, zodat je deze uit volle borst mee kunt zingen.
Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met André Hazes, Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook met Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer. Kor is uw gastheer en Toos en Stien schenken graag een borreltje voor je in!

De Smartlappen Karaoke Live Band bestaat uit muzikanten die hun sporen hebben verdiend bij Nederlandstalige iconen als Guus Meeuwis, Danny de Munck, Willeke Alberti, maar ook rockbands als Kane, Dutch Eagles, Gotcha! en De Raggende Manne. Zij zorgen voor een heerlijke warme muzikale douche om eens lekker onder te gaan staan zingen. De Smartlappen Karaoke Live Band werd 15 jaar geleden opgericht door drummer Martijn Bosman en Rudi de Graaff. Sindsdien hebben ze 20.000 man in de Alpha op Lowlands de polonaise laten lopen, wordt jaarlijks het dak van een bomvol Paradiso eraf geblazen en is de show inmiddels uitgegroeid tot een goed gesmeerde machine, waarbij een prettige chaos en gezelligheid de boventoon voeren.

Naar de agenda