za 5 okt - 2024 zaterdag 5 oktober 2024

Sloktoberfest

Corneel's Oktoberfest

Hé du partymacher! Leg je lederhosen en dirndl alvast klaar, want het Sloktoberfest in Corneel staat voor de deur. Op 5 oktober gaan we namelijk feesten op de beste muziek met spetterende optredens van o.a. Helene Fischer Tribute by Natasja, Otto Lagerfett en de Cactus Cowboys.

Helene Fischer Tribute By Natasja
Helene Fischer Tribute by Natasja is dé Helene Fischer tribute! Als klein meisje zong Natasja al in Duitsland en schlagermuziek zit in haar bloed. Met haar prachtige outfit en gouden stem betreedt deze blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave het publiek. Geniet ‘Atemlos’ van een optreden van Helene Fischer met dé Helene Fischer Tribute door Natasja. Natasja brengt de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Achterbahn, Regenbogenfarben, Null auf hunder, Immer Wieder en vele andere meezingers zullen voorbijkomen.

Otto Lagerfett
Een optreden van de Duitse feestmachine Otto Lagerfett is een muzikale reis gevuld met grote jaren 70 en 80 klassiekers als “Du,” “Fiesta Mexicana,” en “Sierra Madre”. Deze bekende hits worden afgewisseld met Otto’s eigen hits zoals “Bumsfallerra,” “Her Pastor,” “Una Cerveza,” en het mooie “Das Kann Doch Nur Die Liebe Sein”. Een optreden van Otto is meer dan alleen muziek. Het is een mix van vroeger en nu, met een vleugje humor en als extra de onweerstaanbare dansmoves von der Otto. Otto’s energieke optredens zorgen ervoor dat de feestvreugde zich als een lopend vuurtje verspreidt. Zijn jullie klaar voor de “Voice of Germany”?!

Cactus Cowboys
Cactus Cowboys bouwen altijd een groot feestje on stage. De Cactus Cowboys zijn een act uit het diepe zuiden die met contrabas en banjo en liedjes over bier, gekheid en bergen gezelligheid al een aantal jaren over de Nederlandse prairies zwerven. Liedjes als Bier, bier, bier, Geesten in de Fles, Batje Vier, en nog veel meer skiffle en rock en roll zullen voorbijkomen.

Bringen Sie sich in Stimmung mit der Oktoberfest-Playlist

Naar de agenda