vr 5 nov - 2021 vrijdag 5 november 2021

Skatefest

Een benefiet-avond voor de uitbreiding van de skatebaan!

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

Een toffe benefietavond met de allerbeste lokale jonge talenten! De definitieve line up wordt later bekend gemaakt. Tickets scoor je door te doneren via deze pagina en ‘Ticket benefietavond’ te selecteren!

We kunnen je al wel vertellen dat Kunstbende prijswinnaars uit de categorie dans en muziek een geweldige show neer gaan zetten, de leukste DJ’s gaan je laten dansen en met twee hiphopartiesten die op de Herman Brood academie zitten, hebben we een overdosis aan talent voor je om de avond compleet te maken.

Naast deze vette podiumacts zal er ook aan randprogramma genoeg te beleven zijn. Deze avond mag je niet missen, het mooist is dat je niet alleen deze avond geniet, maar je laat hiermee onze skaters nog vele jaren van een uitbreiding van de baan genieten!

Naar de agenda