zo 13 jun - 2021 zondag 13 juni 2021

Ruben Annink: extra show

EXTRA TICKETS VRIJGEKOMEN

De eerste show van Ruben Annink was vliegensvlug uitverkocht, daarom nu wegens succes een extra concert van Ruben Annink in Corneel!

Ruben Annink ken je misschien wel van het tv-programma ‘Beste Zangers’ waar hij de kijker betoverde met zijn eerlijke, warme Nederlandstalige popmuziek. Ook nam hij deel aan het programma ‘De beste singer-songwriter’. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnik, Marco Borsato, BLØF en Guus Meeuwis.

De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – is op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij hits scoorde met onder andere Ali B zelf, Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft de zanger afscheid genomen van de urban muziek en heeft hij zijn eigen sound en stem ontwikkeld. Deze sound is te horen te horen op zijn laatste EP ‘Helder Zien’ en tijdens het extra concert van Ruben Annink in Corneel in Lelystad op 20 december!

Dit is een zit-concert. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de agenda