vr 8 feb - 2019 vrijdag 8 februari 2019

Rowwen Hèze

Limburgse feestband met hits als 'Bestel Mar' en 'Limburg'

Ook interessant:
09-03 Thirty Dancing
30-03 Dance Classics met Rob Stenders

Rowwen Hèze is een Limburgse dialectband die in de afgelopen dertig jaar is uitgegroeid tot één van de grotere acts in de Nederlandse popmuziek. In 1992 beleefde de band een doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Lowlands, Parkpop, andere grote festivals en uitverkochte zalen. De muziek heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads.

Vrienden van Amstel Live
Ook zijn de mannen bij de Vrienden van Amstel Live regelmatig te vinden. Met nummers als ‘Bestel Mar’ en ‘Limburg’ en hun uitbundige karakter is deze band niet meer weg te denken uit de Nederlandse scene. Daarnaast hebben ze op Concert at Sea gestaan. Legendarisch zijn ook de samenwerking met Los Lobos in het programma ParadisoLife!, het optreden als support act van The Rolling Stones en de uitverkochte concerten bij de afsluiting van de viering van het twintig jarig bestaan van de band in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Het moge duidelijk zijn: Rowwen Hèze is een begrip in Nederland, zorg dat je erbij bent!

Voorprogramma: Detgerla
Met een voorliefde voor blues en rock ’n roll en een zwak voor country en folk, geeft Detgerla een eigenzinnige twist aan Americana. Uit het leven gegrepen liedjes, recht vanuit het hart, maar altijd met een feestje!

Naar de agenda