za 30 apr - 2022 zaterdag 30 april 2022

Rootsriders

EUROPA'S BESTE BOB MARLEY COVERBAND

Klinkt als: Bob Marley, Reggae

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is besloten dit evenement te verplaatsen naar 30 april 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig, de tijden en locatie blijven hetzelfde. Ticketkopers ontvangen een e-mail over eventuele restitutie. 

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

In verband met corona kon de 75e geboortedag van Bob Marley in 2020 niet gevierd worden door de Rootsriders in Corneel, maar in 2022 halen we het in. Dit doen de Rootsriders met een selectie van hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae, naast natuurlijk de onmisbare klassiekers die iedereen uit volle borst mee kan zingen!

Rootsriders zullen opnieuw met deze nieuwe show in Lelystad laten zien én horen dat Marley’s tijdloze liedjes vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations in Lelystad gegarandeerd!

Wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden ten tijde van het evenement. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen.

 

Naar de agenda