za 17 mrt - 2018 zaterdag 17 maart 2018

Rockfest Lelystad

Beukende live-versies van hardrock helden als Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest, Ozzy Osbourne e.v.a.

Maak je borst maar nat voor een avondje lekker beuken op de beste hardrock nummers ooit! Maar liefst 3 bands zullen Underground plat spelen tijdens Rockfest Lelystad.

NBR
Deze muzikale topavond zal worden gestart met een topact die legendarische rockcovers uit de seventies speelt. Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep, AC/DC, Queen en nog veel meer. NBR doet vervlogen tijden herleven met een totaal 70’s rockprogramma. Een krachtige performance en muzikaal hoog niveau maken dat dit powerrocktrio garant staat voor de steaming rockshow die je niet wilt missen. Laat de boel de boel, zeg alle afspraken af en wees voorbereid…..heb je zin in een avondje ouderwetse rock-’n-roll? kom kijken, luisteren en headbangen!!

BLACK WIZARD, THE ULTIMATE ‘OZZY’ TRIBUTE  
Er is in ‘Metal-land’ bijna geen band te bedenken waar geen goede tributeband van bestaat. Van Bon Jovi tot Slipknot, voor bijna iedereen wat wils, maar ééntje ontbrak er nog aan…..
Daar is nu een eind aan gekomen! 4 zeer bedreven en ervaren muzikanten hebben de handen ineen geslagen en zijn aan de uitdaging begonnen om een oprecht eerbetoon aan de ‘grootvader’ van de metal-scene te brengen. Genaamd als Black Wizard mag meteen duidelijk zijn dat het repertoire bestaat uit de slepende doom-nummers van Black Sabbath tot de geweldige meezingers van Ozzy Osbourne. Iedereen heeft bij het horen van de naam Ozzy Osbourne wel een aantal nummers in gedachten van deze grootmeester. Het streven van Black Wizard is dan ook om iedereen een feest van herkenning te brengen.

Black Sabbath speelde op 4 februari haar allerlaatste show in hometown Birmingham. Vanavond waan je ze weer even terug in Poppodium Underground.

DEFENDERS OF THE BEAST
Ontstaan als zijproject van Tributor maakt DEFENDERS OF THE BEAST sinds 2016 Nederland onveilig als Judas Priest en Iron Maiden tribute. Diverse podia en festivals werden aangedaan met als voorlopig hoogtepunt een spectaculaire Iron Maiden-set op de Zwarte Cross 2017. Verwacht een energieke show waarin alle Maiden-klassiekers voorbij komen en waarbij de jaren tachtig worden herbeleefd…

DEFENDERS OF THE BEAST IS GONNA GET YOU… NO MATTER HOW FAR!

 

Naar de agenda