za 25 jan - 2020 zaterdag 25 januari 2020

Rockfest Lelystad

Een ode aan de giganten van de hardrock en heavy metal

Ook interessant:
22-11 Mayan + Autumn 
28-02 Eric Bell (Thin Lizzy)
10-04 Anvil (CAN)

Na een geslaagde eerste editie van Rockfest Lelystad (maart 2018), is het weer hoog tijd voor een avondje beuken op de beste tracks uit de rijke geschiedenis van de hardrock en heavy metal. Iron Maiden, Black Sabbath, Led Zeppelin, Judas Priest, AC/DC en nog veel meer hardrock- en metallegendes worden live op hoog niveau gebracht door zeer ervaren bands. Geheel in stijl kost een ticket ook deze keer slechts € 6,66 in de voorverkoop!

NBR
De band NBR speelt legendarische rockcovers uit de seventies. Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep, AC/DC, Queen en nog veel meer. NBR doet vervlogen tijden herleven met een totaal 70’s rockprogramma. Een krachtige performance en muzikaal hoog niveau maken dat dit powerrocktrio garant staat voor de steaming rockshow die je niet wilt missen.

TRIBUTÖR
De vijf zeer ervaren muzikanten van TRIBUTÖR delen een liefde voor heavy metal uit de 70’s en 80’s, classic rock en hardrock klassiekers. Met een energieke liveshow die muzikaal-technisch tot in de puntjes is verzorgd staat TRIBUTÖR garant voor een avondje gouwe ouwe heavy krakers. A tribute to the Gods of Rock!

TBA
De derde act van de avond wordt binnenkort bekendgemaakt.

Naar de agenda