za 25 feb - 2017 zaterdag 25 februari 2017

Robby Valentine – Tribute To Queen

Twee uur durende show met de mooiste nummers van Queen

Klinkt als: De ultieme Queen Tribute


Ook interessant:
Genesis Classis Show – by Ray Wilson (10 maart 2017)
Ex-leadzanger Ray Wilson zingt de grootste Genesis hits


Robby Valentine scoorde begin jaren 90 met zijn debuut single Over And Over Again, een gigantische hit. Het titelloze debuut album leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan. Een droom kwam uit toen zijn grote held Brian May van Queen hem vroeg om het voorprogramma te doen van May’s Duitse solo-tournee in 1993.

Valentine heeft zijn bewondering voor Queen nooit onder stoelen of banken geschoven en de invloed van de Britse groep is dan ook goed te horen in zijn eigen muziek. Dit is voor de Nederlandse- en de Britse Queen fanclub de reden geweest om Valentine meerdere keren op te laten treden op hun beider conventions.

Queen zoals het op cd klinkt
Deze shows hebben geleid tot het uitbrengen van Valentine’s ultieme tribute album van maar liefst 24 Queen nummers. Verwacht niet de zoveelste Queen Tribute met een man in een gele jas met plaksnor. Waar de meeste tribute bands Queen naspelen zoals zij live klonken hoor je deze avond de muziek van Queen zoals het op CD staat.

Idols
De afwisseling in zang tussen Robby Valentine en Maria Cathatina (Marlies Schuitemaker, Idols) en het perfect naspelen van de mooiste Queen nummers is een ervaring die je niet mag missen.

Naar de agenda