za 10 mrt - 2018 zaterdag 10 maart 2018

Reservoir Dogs Band with George Baker

Mr. Little Green Bag en muziek uit de Quentin Tarantino films live on stage

Ook interessant:
31 maart: Joan Osborne

Reservoir Dogs Band – 5th Anniversary show
Al vijf jaar lang weet de band met groot succes het woord van Tarantino te verkondigen. Het handelsmerk daarbij is steeds het muzikale vakmanschap gecombineerd met een stomend hete liveshow vol bewerkte Tarantino songs. Vanavond met een speciaal gastoptreden van George Baker.

George Baker
George Bakers hit uit 1969 Little Green Bag, werd dankzij de film Reservoir Dogs in 1992 opnieuw populair en stond in 1999 voor een tweede keer in de Nederlandse Top 40. Kom horen hoe hij het nummer live brengt, samen met alle andere Tarantino culthits, tijdens de spetterende twee uur durende show vol theatrale elementen en visuele verrassingen van The Reservoir Dogs Band.

5th anniversary
Wat kan je doen in de eerste vijf jaar? Quentin Tarantino zelf maakte van 1992 tot 1997 zowel Reservoir Dogs, Pulp Fiction, From Dusk Till Dawn en Jackie Brown. Daarna kwamen daar nog bekende klassiekers als Kill Bill, Inglorious Basterds, Django Unchained en Hateful Eight bij. De band kende in haar eerste vijf jaar evenzeer een zeer succesvolle start dat zich voltrok middels een indrukwekkend parcours. Al in het eerste jaar werkte de band samen met Sony pictures voor de première van Django Unchained in Tuschinski. Verder waren er gezamenlijke optredens met Tito & Tarantula en was de band te zien in ondermeer: ’t Paard(3x), Paradiso(2x), 013(2x), Parade, Effenaar, Melkweg, Mezz(2x).

Er waren tours in Spanje, Duitsland en België. Bijkomend was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM en De Wereld Draait Door. Kortom, er viel de eerste vijf jaar genoeg te beleven voor de band. Redenen genoeg om stil te staan bij dit jubileum.

Naar de agenda