za 12 nov - 2022 zaterdag 12 november 2022

Randy Hansen plays Jimi Hendrix

In the Loving memory of Jimi Hendrix Tour

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement verplaatst van 14 november 2020 & 20 november 2021 naar 12 november 2022. Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, de aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

De Amerikaanse zanger/gitarist Randy Hansen wordt gezien als de beste Jimi Hendrix-tribute act ter wereld. Al sinds de jaren ’80 ís Hansen de levende Hendrix-experience. Deze rockster uit Seattle staat al ruim dertig jaar op het podium en speelde samen met groten als Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock, en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell.

In 1969 gaf Jimi Hendrix zijn legendarische optreden op het Woodstock-festival, 18 september 1970 (in 2020 50 jaar geleden) stierf Jimi Hendrix helaas al op 27-jarige leeftijd. Om de geest van Jimi Hendrix te laten voortleven zal Randy Hansen zijn publiek versteld doen staan met zijn ongeëvenaarde performance ter ere van de Meester zelf, die vijftig jaar later nog altijd een veel besproken en gehoorde artiest is. Met de persoonlijkheid en muzikale vaardigheden van Randy Hansen is het een ware wederopstanding van Jimi!

Bezetting:
Randy Hansen : guitar / vocals
UFO Walter: bass / backing vocals
Manni von Bohr: drums

 

 

Naar de agenda