za 12 nov - 2022 zaterdag 12 november 2022

Randy Hansen plays Jimi Hendrix

In the Loving memory of Jimi Hendrix Tour

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement verplaatst van 14 november 2020 & 20 november 2021 naar 12 november 2022. Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, de aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

De Amerikaanse zanger/gitarist Randy Hansen wordt gezien als de beste Jimi Hendrix-tribute act ter wereld. Al sinds de jaren ’70 ís Hansen dé levende Hendrix-experience. Deze rockster uit Seattle staat al decennialang op het podium en deelde het podium met grootheden als Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell. Op 12 november speelt Randy Hansen het beste van Jimi Hendrix in poppodium Corneel in Lelystad.

Op 18 september 1970 stierf Jimi Hendrix helaas – veel te vroeg – op 27-jarige leeftijd. In 2020 was dit precies 50 jaar geleden, wat een mooie gelegenheid was om Hendrix te eren. Helaas kon dit concert in verband met het coronavirus in 2020 en 2021 geen doorgang vinden, maar gelukkig kan dit op 12 november van dit jaar wel. Om de geest van Jimi Hendrix te laten voortleven zal Randy Hansen zijn publiek versteld doen staan met zijn ongeëvenaarde performance ter ere van de meester zelf, die anno 2022 nog altijd een veel besproken en gehoorde artiest is. Met de persoonlijkheid en muzikale vaardigheden van Randy Hansen is het een ware wederopstanding van Jimi! Kaarten voor het concert zijn te koop via de website van Corneel.

Bezetting:
Randy Hansen : guitar / vocals
UFO Walter: bass / backing vocals
Manni von Bohr: drums

 

 

Naar de agenda