zo 30 jan - 2022 zondag 30 januari 2022

LELY SUNDAY AFTERNOON: RAMAN.

LELY SUNDAY AFTERNOON

Klinkt als: Chris Whitley, Jeff Buckley en een vroege Triggerfinger.

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier + ID te tonen aan de ingang. Dit is een concert met zitplaatsen. Meer info

Lely Sunday Afternoon is terug! Op de zondagmiddag kun je bij Corneel terecht voor de lekkerste livemuziek en een drankje. Met het Belgische RAMAN. staat er een indrukwekkende live-band op het podium waar de verwachtingen terecht zéér hoog van zijn! 

RAMAN. is een band met rauwe emoties, no nonsense gitaargeluiden en melancholische instrumentale intermezzo’s. Hun eerlijke rock’n roll – met steeds een voet in de blues- en rootsgrond – en de hoge rollende stem van Simon Raman grijpen je vanaf de eerste noten bij je nekvel. Om je tot na het einde van hun gebalde live-set vast te houden.

De muziek begint ergens in de Gentse achterbuurten, een verinnerlijking van frontman Simon Raman. Met een Solo-bezetting als basis voor elke live show en waar nodig uitgebreid met een extra muzikant of muzikanten brengt hij fijngevoelige sound en idem dito beklijvende nummers. De back to basic allure van het RAMAN vervult een ruwe maar soulvolle sound dat doet denken aan oudere zielen zoals Chris Whitley, Jeff Buckley en Triggerfinger. Afwisselend akoestisch en elektrisch, hard uit het hart.

Naar de agenda