vr 27 mei - 2016 vrijdag 27 mei 2016

Procol Harum ft. Gary Brooker

Bekend van de hit 'A Whiter Shade Of Pale'
Kubus

Procol Harum heeft maar liefst zeven Top 40-hits, vier top 10-hits en twee nummer 1-hits op zijn naam staan. Wie kent niet de prachtige nummer-1-hit A Whiter Shade of Pale? Ook Homburg, A Salty Dog en Conquistador werden grote hits. De Britse band – sinds het begin van de jaren zestig bij elkaar – gaat de geschiedenis in als de wegbereiders van de progressieve rock. 

EXCLUSIEVE SHOW
Gary Brooker en tekstschrijver Keith Reid zijn constanten en staan anno 2016 ook op het podium! Daarentegen maakt bijvoorbeeld de legendarische gitarist Robin Trower af en aan deel uit van Procol Harum. Anno 2016 bestaat de band uit Gary Brooker, tekstschrijver Keith Reid, Geoff Whitehorn, Matt Pegg, Josh Phillips en Geoff Dunn. Na vele jaren niet meer in Nederland te zijn geweest komt Procol Harum voor slechts twee optredens naar Nederland, waarvan een in De Kubus in Lelystad. Mis deze uniek kans niet!

Kaarten voor het concert van Procol Harum zijn te koop bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en onze site. Er zijn alleen staanplaatsen te koop voor dit optreden.

Naar de agenda