vr 30 jun - 2023 vrijdag 30 juni 2023

Popcorn: Mayleaf, Wasted Youth Club & Mood Bored

ALTERNATIEVE BANDS VAN EIGEN BODEM

Klinkt als: garage, grunge, alternative

Popcorn is de popavond van Corneel waar je dé must-see bands op het punt van doorbreken (en niet onbelangrijk: een bak popcorn!) voor je kiezen krijgt. Op deze editie: Mayleaf, Mood Bored en Wasted Youth Club!

MAYLEAF is een alternative grunge/rock band die zijn inspiratie haalt uit rauwe, vuige fuzz & 90’s tunes. Poppy sounds gecreëerd door laag grommende telecasters; tracks rechtstreeks uit de garage. De repetitieruimte is gedrenkt in inspiratie uit bands als Weezer, Drug Church & Bayside.

De party garage van WASTED YOUTH CLUB wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Thee Oh Sees en Wine Lips. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.

Een stiekem traantje wegpinken terwijl de moshpit je alle kanten op sleurt. Dat is wat je kan verwachten bij een MOOD BORED show. Met poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren maakt de band nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waar alles verpest lijkt te zijn.

Naar de agenda