vr 9 dec - 2016 vrijdag 9 december 2016

Pink Floyd Project – UITVERKOCHT

Met special guest: Pink Floyd’s vocaliste Durga McBroom (USA)
Kubus

Klinkt als: Pink Floyd

Het twaalf-koppige Pink Floyd Project inclusief Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) is Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband én bestaat tien jaar! Ze touren dit najaar door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot één van de grotere tributeproducties van de Benelux. Er werken bijna dertig mensen voor- en achter de schermen.

Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour.

Verdeeld in twee sets is de show een trip down to memory lane, inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, drie videoschermen met kunstzinnige visuals en natuurlijk de voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van één van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt. Je kunt, aldus de vele fans, niet dichterbij de echte Pink Floyd komen.

Er zijn alleen staplaatsen beschikbaar voor dit optreden. Indien u om medische redenen een zitplek nodig heeft, neemt u dan contact op met bart@undergroundlelystad.nl. Dit kan uiterlijk tot vr 9 december, 12:00 uur.

Ook interessant
Genesis Classic – by Ray Wilson (10-3-2017)
Ex-leadsinger Ray Wilson zingt de grootste Genesis hits

Robby Valentine – Tribute to Queen (25-2-2017)
Twee uur durende show met de mooiste nummers van Queen

Pophelden.NL: Thijs van Leer, Robert Jan Stips en Hans Vandenberg (14-1-2017)
Intieme “unplugged” solo optredens van leden van Focus, Nits en Gruppo Sportivo

Naar de agenda