vr 27 mrt - 2020 vrijdag 27 maart 2020

Pene Corrida + ¡Pendej0! – UITGESTELD

POPMUSIC ON STEROIDS!

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft Corneel besloten dit evenement te annuleren. Onze insteek is dat alle geannuleerde activiteiten zullen worden verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum, alle ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht zodra meer nieuws beschikbaar is. Deze informatie zal ook gepubliceerd worden op de programma-pagina’s op onze website.

Niemand, maar dan ook niemand kan deze mannen in Mexicaanse kleding weerstaan. Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives.

Popliedjes van onder andere TOTO, Katy Perry en Lady Gaga worden vakkundig omgebouwd tot knallende metal songs. Daarnaast heeft de Dordtse band een talent voor het opnemen van originele videoclips. Een aantal hiervan vergaarden zelfs bekendheid op 3FM, Radio 538, Dumpert en … het Jeugdjournaal. Er is een nieuw album in de maak en daar hoort een zweterige album release tour bij; klaar om een salsa dansje te doen?

Het voorprogramma wordt verzorgd door ¡Pendej0!

Keiharde blazers, stevige riffs, beukende drums, cojones en Spaanse straattaal dat je doet afvragen “zeiden ze dat nou echt?!”. Yes they did. ¡PENDEJ0!

“Taste it and you won’t be sorry.” (Metal Hammer)

 

 

Naar de agenda