za 19 mrt - 2022 zaterdag 19 maart 2022

Pater Moeskroen

PATER MOESKROEN GEEFT NOG EEN RONDJE

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info


Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten naar Corneel!

De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’ en ‘Hela Hola’ en live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud. Pater Moeskroen bestaat nu 35+1 jaar, dus is het tijd voor een feestje! In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuzikant en troubadours, vertellen en spelen De Paters over 35+1 jaar hoogte- en dieptepunten. Daarin is ruimte voor hits, vergeten parels en her en der nieuwe escapades en rariteiten.

Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd, maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Vijfendertig + één jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian, om terug te keren via Moeskroen, België. Vol muzikale ideeën en met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als bier van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis. Talloze theatershows, albums, shows en hits verder is de band nog altijd een begrip! Zou dat Pater Moeskroen bier er dan nu eindelijk ook eens komen?

Naar de agenda