vr 7 okt - 2022 vrijdag 7 oktober 2022

Dikke Dennis en de Røckers + Toxic Veins

DE DERDE EDITIE VAN OORVERDOVEND!

Dit vind je misschien ook leuk:
19 nov: Up the Irons
17 dec: Anvil
18 mrt: Batmobile

Jarenlang was Dikke Dennis de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke!
 
Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden! Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet. Man man, als dat geen lange, hete nacht wordt!

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Urkers van Toxic Veins. 5 gewone gasten die de voorkeur hebben voor een stevige pot metal! Kick-ass drumbeats, snijdende riffs, trillende bas en de voice of death die alles aan elkaar brult! 5 gewone gasten die de nummers Thor, Inertia Mortum, Terror, Trias Mortum, Dying Endless hebben geschreven in uiteenlopende muziekstijlen, best te beschrijven als melodieuze death metal, met af en toe black-, trash– en doom invloeden. 

Naar de agenda