vr 8 okt - 2021 vrijdag 8 oktober 2021

OORVERDOVEND #1

MET SAVAGE BEAT, SKROETBALG & SONS OF FENRIR

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

Op de eerste editie van OORVERDOVEND barsten we los met een aantal te gekke bands op één avond: Savage Beat, Skroetbalg en Sons of Fenrir!

Savage Beat
Savage Beat uit Amsterdam maakt, zoals ze het zelf noemen, ‘street boogie’. Een mix van ruige punk, rock-‘n-roll, oi, garage en hier en daar wat glam. De band klinkt hard, recht voor je raap en ongecompliceerd en bracht onlangs nog een 12” genaamd ‘New World’ uit! Street boogie. Dig it.

Skroetbalg
De mannen van Skroetbalg (Drents voor ‘opschepper’ of ‘pocherd’) bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto’s, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden, maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken. Skroetbalg bracht begin 2021 hun eerste demo uit, maar nu de wereld weer een beetje normaal gaat doen, gaan ze live spelen. Hard en vaak.

Sons of Fenrir
Je hebt ze al eerder kunnen zien tijdens onze ‘Vrienden van Corneel’ livestream: Sons of Fenrir, ook uit Urk! Wat begon als coverband veranderde al ‘jammend’ in een band die ook eigen nummers ging spelen. Het muziekgenre is, net als de verschillende persoonlijkheden in de band, niet in één hokje te plaatsen. Maar wat het genre ook is; onder de invloeden van rock, punk, stoner, metal en een vleugje ‘iets anders’ wordt muziek gemaakt vanuit het hart: zonder veel toeters en bellen.

De band Skallebieter heeft helaas moeten afzeggen voor deze show.

TIJDSCHEMA
20.00 uur: Deur open
20.20 uur: Sons of Fenrir
21.10 uur: Savage Beat
22.20 uur: Skroetbalg

Ook interessant:
Ferocious Dog
Green Lizard + Frontstreet
Up The Irons
Tricklebolt

Naar de agenda