vr 13 dec - 2019 vrijdag 13 december 2019

Noah Guthrie (USA)

Multi-talent met heerlijke soulstem bekend van Glee en zijn YouTube-hits
Theater Posa

Ook interessant:
14 dec PopCorn met Tim Dawn, Cookhouse en Matt Winson
31 jan Tim Akkerman & The Ivy League

De Amerikaanse singer-songwriter Noah Guthrie is een multitalent: hij speelt verschillende instrumenten, heeft een heerlijke soulstem en kan ook nog acteren. Misschien ken je hem als Roderick uit de muzikale tv-serie Glee, maar Guthrie scoort ook wereldwijd met YouTube-clips waarin hij bekende nummers covert. Zijn versie van LMFAO’s Sexy And I Know It (25 miljoen views) is een goed voorbeeld van Guthries kwaliteiten: met zijn bluesy stem tilt hij het nummer naar een compleet ander niveau.

De muziek van Noah Guthrie is vaak vergeleken met americana artiesten als Ray Lamontagne en Jason Isbell, maar zal ook zeker fans van Bruce Springsteen of Ryan Adams aanspreken. Guthrie opende al concerten van wereldacts als Ed Sheeran en Selena Gomez, maar zijn eigen faam is ook flink groeiende. Op Spotify luisteren ruim 600.000 luisteraars per maand; Guthrie heeft bijna 500.000 volgers op YouTube (en 80 miljoen views!) en 440.000 volgers op Facebook.

Voorprogramma: St. Solaire
Na een geweldige Kajuit Sessie in 2017 en hun optreden tijdens Lely Sunday Afternoon in oktober heeft St. Solaire de eer te mogen openen voor Noah Guthrie. Ondanks hun korte bestaan heeft St. Solaire al op een aantal prestigieuze festivals gespeeld, zoals het Songbird Festival, Where The Wild Things Are festival en Motel Mozaique Festival. Met de band HAEVN mochten ze als voorprogramma mee op hun uitverkochte tour in grote zalen als TivoliVredenburg, Doornroosje en Paradiso Amsterdam. De singles ‘Morning Sun’ en ‘Running’ werden bescheiden streaming hits op Spotify.

Theater Posa
Dit concert vindt plaats in samenwerking met en in theater Posa. Posa is het vestzaktheater in Lelystad voor kunstliefhebbers, een ontmoetingsplek voor jong en oud, een broedplaats voor alle culturele instellingen van Lelystad en omstreken. Voor dit concert zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar.

Naar de agenda