vr 12 okt - 2018 vrijdag 12 oktober 2018

Noah Guthrie (USA)

Multi-talent met heerlijke soulstem bekend van Glee en zijn YouTube-hits
Theater Posa

Ook interessant:
18-11 Bob Wayne (USA) + Hans Hannemann

Helaas heeft Noah Guthrie zijn Europese tour moeten uitstellen. Hier legt hij uit waarom. Kaartjeskopers krijgen uiterlijk eind augustus hun aankoopbedrag (inclusief servicekosten) teruggestort. Een nieuwe tour (in 2019) wordt gepland. Onze excuses voor het ongemak.

De Amerikaanse singer-songwriter Noah Guthrie is een multitalent: hij speelt verschillende instrumenten, heeft een heerlijke soulstem en kan ook nog acteren. Misschien ken je hem als Roderick uit de muzikale tv-serie Glee, maar Guthrie scoort ook wereldwijd met YouTube-clips waarin hij bekende nummers covert. Zijn versie van LMFAO’s Sexy And I Know It (25 miljoen views) is een goed voorbeeld van Guthries kwaliteiten: met zijn bluesy stem tilt hij het nummer naar een compleet ander niveau.

De muziek van Noah Guthrie is vaak vergeleken met americana artiesten als Ray Lamontagne en Jason Isbell, maar zal ook zeker fans van Bruce Springsteen of Ryan Adams aanspreken. Guthrie opende al concerten van wereldacts als Ed Sheeran en Selena Gomez, maar zijn eigen faam is ook flink groeiende. Op Spotify luisteren ruim 600.000 luisteraars per maand; Guthrie heeft bijna 500.000 volgers op YouTube (en 80 miljoen views!) en 440.000 volgers op Facebook.

Support: Matt Perriment (UK)
Matt Perriment is een door indie en folk geïnspireerde singer songwriter uit Londen. Dit jaar was Matt het voorprogramma van Nina June in  Paradiso, en kort daarna bij HAEVN in Tivoli Vrendenburg in Utrecht voor 2.000 mensen.

Theater Posa
Dit concert vindt plaats in samenwerking met en in theater Posa. Posa is het vestzaktheater in Lelystad voor kunstliefhebbers, een ontmoetingsplek voor jong en oud, een broedplaats voor alle culturele instellingen van Lelystad en omstreken. Voor dit concert zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar.

 

Naar de agenda