za 8 apr - 2017 zaterdag 8 april 2017

Nacht van de Nederpop met Toontje Lager

Een avond en nacht met de beste hits uit de Nederlandstalige popgeschiedenis

Klinkt als: Van Doe Maar tot Golden Earring, van BLØF tot Armand en via De Dijk van Anouk naar Van Dik Hout

Op zoek naar de editie van 2023? Klik hier!

 

Ook interessant:
27 mei: 40UP, hét dansfeest voor de 40-upper
02 december: Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Zaterdag 8 april komt de band tijdens “De Nacht van de Nederpop” naar Lelystad.

Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solohit van Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

De Clip Club presenteert Nacht van de Nederpop
Voorafgaand en na afloop van het optreden Toontje Lager brengt de Clip Club de beste Nederpop-klassiekers inclusief de oorspronkelijke videoclips op groot scherm! Van Doe Maar tot Golden Earring, van BLØF tot Armand en via De Dijk van Anouk naar Van Dik Hout. Dat wordt één groot feest der herkenning! Verzoekjes? Ook daar doet de Clip Club niet moeilijk over.

Naar de agenda