vr 9 jun - 2017 vrijdag 9 juni 2017

My School’s Got Talent

Een avond vol talent van middelbare scholen met gastoptreden van Keizer

Klinkt als: Grootste muzikale talenten van de middelbare scholen in Lelystad

Op vrijdagavond 9 juni is Underground weer het toneel van de Lelystadse talentenshow My School’s Got Talent. Ook dit jaar vaardigen Lelystadse middelbare scholen hun beste podiumkunsttalenten af en die nemen het in Underground tegen elkaar op. Dit alles onder leiding van een professionele host en een deskundige vakjury. Special guest is Keizer die een spetterend optreden zal verzorgen. Kaarten voor My School’s Got Talent zijn te koop via de deelnemende scholen en aan de deur van Underground op de avond zelf.

Keizer
Rozelsky Steve Lie-A-Jan, beter bekend onder zijn artiestennaam Keizer, is een Nederlands rapper afkomstig uit Suriname. Keizer wordt geboren in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo en komt als kind van twee jaar oud naar Nederland. In 2009 verschijnt “Straategisch”, de eerste mixtape van Keizer. Hierop staan nummers als ‘Mama Sorry’, ‘Wie Is De Baas’ en ‘Nice’, die uitgroeien tot grote hits op YouTube. Tegen het einde van dit jaar tekent de rapper een artiestencontract bij het platenlabel Nindo, waar hij begint te werken aan nieuwe muziek.

In de periode na het tekenen bij Nindo volgen vele succesvolle jaren voor Keizer. Zo wint hij in 2010 een State Award voor de beste 101Barz-sessie en in 2011 een TMF Award voor beste Nederlandse hiphopartiest. Daarnaast behoort hij in 2011 samen met Ali B en Yes-R tot de drie populairste Nederlandse rappers op Twitter en Hyves, terwijl hij de enige van de drie is zonder grote media-aandacht. Na vele losse tracks, videoclips en mixtapes, verschijnt in 2014 het debuutalbum “Karma” van Keizer. Gelijktijdig trekt hij met een live-band langs de Nederlandse poppodia om zijn album te presenteren.

Na het succes van zijn losse single ‘Omlaag’ met Gio, die in 2016 verschijnt en de platina status bereikt, werkt Keizer momenteel aan een nieuwe EP. Hiervan zijn reeds de singles ‘Plus Min’ en ‘Zonde’ verschenen.

My School’s Got Talent is een co-productie van Poppodium Underground, Kubus en Centrum Amateurkunst Flevoland, in samenwerking met de deelnemende scholen.

Naar de agenda