do 20 aug - 2020 donderdag 20 augustus 2020

Muzieknood: Wij missen Lowlands!

GENIET SAMEN VAN MUZIEK

Deze Muzieknood is een speciale editie, namelijk de ‘Wij missen Lowlands’-editie! Dit weekend zou eigenlijk Lowlands plaatsvinden, maar helaas kunnen we dit jaar niet naar dit mooie festival. Om de pijn een beetje te verzachten kun je bij ons platen voorbij horen komen en aanvragen van artiesten die dit jaar zouden spelen, maar ook artiesten die er de afgelopen jaren stonden!

Muzieknood? Don’t worry, we got you! Maandenlang hebben we zonder ons poppodium moeten doen, maar eindelijk mogen we weer samen van muziek genieten! Op donderdagavond zijn we vanaf 19:30 open om weer de broodnodige plaatjes te draaien. Vraag je favoriete nummers aan bij de DJ, neem plaats en geniet met je vrienden van de muziek. Zien we je de 13e?

Reserveren hoeft niet, maar wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan door te mailen naar info@corneel.nl en door te geven met hoeveel personen je komt en hoe laat, dan houden wij een plekje voor je vrij. Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat jouw bezoek aan Corneel wat anders is dan gebruikelijk. Lees hier door wat dat betekent voor jouw bezoek aan Corneel.

Speciaal voor Muzieknood is Corneel een samenwerking aangegaan met kringloopwinkel De Groene Sluis, die ons heeft voorzien van meubilair en aankleding voor het café. Alle artikelen zijn te koop bij De Groene Sluis!

Naar de agenda