za 12 sep - 2020 zaterdag 12 september 2020

LelySTART: MINKA

Tintelfrisse Nederlandstalige elektropop met een vrolijke rock&roll vibe

MINKA in één zin? Tintelfrisse Nederlandstalige elektropop met een vrolijke rock&roll vibe. Zwevend op de beat neemt ze je mee haar roze wereld in. Een ode aan onbevangenheid en speelsheid met scherpe teksten en o zo dansbare muziek. Ook mensen die niet willen dansen, die dansen stiekem, (uiteraard wel zittend op hun stoel!)

MINKA zou een zusje van de Jeugd van Tegenwoordig kunnen zijn maar MINKA is vooral heel erg MINKA. Lief en rock & roll tegelijk. Ze geeft graag haar mening maar neemt de wereld niet al te
serieus. Het leven is leuk! Haar muziek is aanstekelijk, vrolijk en spannend tegelijk. Onweerstaanbare melodietjes die niet meer uit je hoofd gaan. Doe vooral de dingen die je wilt doen. Een leven zonder einde, alles of niets en een wijntje voor de pijn.

Dit is een zit-concert. Het concert is gratis te bezoeken, maar reserveren is wel verplicht. Dit doe je door een ticket (€0,-) te kopen op onze website.
In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel of De Kubus, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de agenda