zo 25 okt - 2020 zondag 25 oktober 2020

Micah Erenberg – Lely Sunday Afternoon

DE BESTE LIVE-MUZIEK IN EETCAFÉ DE EETALAGE
De Eetalage

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft Corneel besloten dit evenement te verplaatsen naar 25 oktober!

Elke laatste zondag van de maand kun je in café de Eetalage terecht voor de beste live-muziek, een biertje en een borrelhapje. Entree is gratis!

Canadees Micah Erenberg draagt zijn hart op zijn tong. De 26 jaar oude songwriter maakt muziek om samen naar te luisteren, muziek die iemand opgewekt, begrepen en minder alleen laat voelen.

Micah’s tweede album ‘Love is Gonna Find You’ is gemaakt om met elkaar te delen. Het album schetst een collage van navigeren door liefdesverdriet, maar is tegelijkertijd ook een zichzelf wegcijferende peptalk. Het is een caleidoscoop van herinneringen en heeft een uitermate positieve insteek.

Problemen met nieuw materiaal schrijven heeft Erenberg niet, om ‘Love is Gonna Find You’ te schrijven moest hij meer dan 80 demo’s doorspitten, plus de nummers die hij schreef tijdens het daadwerkelijk opnemen van het album. Het oudste nummer ‘Bored’, was geschreven door Micah Erenberg toen hij 16 jaar was.

Naar de agenda