vr 13 sep - 2019 vrijdag 13 september 2019

Mell & Vintage Future

Retro soulpop met energieke live show
Festivalterrein LelySTART

Ook interessant:
14-09 Trijntje Oosterhuis + Suzan & Freek + Bo Saris sings Michael Jackson
21-09 PopCorn met Waltzburg, Figgie en Yip Roc
13-12 Noah Guthrie (USA)

Op de vrijdagavond van LelySTART presenteren diverse culturele instellingen van Lelystad onder de naam Carrousel zichzelf in het Agora-theater. Entree is – net als het gehele LelySTART weekend – gratis. Corneel presenteert met trots in de Van Wijnen zaal: Mell & Vintage Future.

Aandachtige tv-kijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. Inmiddels vormt Mell een trio met topmuzikanten Nico Brandsen (Hammond) en Ton Dijkman (drums) onder de naam Mell & Vintage Future.

Onlangs kwam hun geweldige debuutalbum uit, waarvan al veel singles werden platgedraaid op NPO Radio 2, waren ze te gast bij Rob Stenders en Leo Blokhuis en Marco Borsato noemde het album één van zijn favorieten. De single ‘Forever’ werd ook al de NPO Radio 2 TopSong! Kortom: reden genoeg voor Corneel deze band héél snel naar Lelystad te halen en voor jou om hun retro soulpop live te checken. Met muzikanten die al speelden met Barry Hay, Marco BorsatoThé LauIlse DeLange en Kane kán het niet anders dan een topconcert worden.

Naar de agenda