vr 22 nov - 2019 vrijdag 22 november 2019

Mayan + Autumn

Symfonische deathmetal supergroep o.l.v. Mark Jansen (After Forever, Epica)

Ook interessant:
25-01 Rockfest lelystad
10-04 Anvil (CAN)

MaYaN is de symfonische deathmetalband van gitarist-zanger Mark Jansen, die ook de oprichter is van After Forever en Epica. De als studioproject begonnen band is uitgegroeid tot een ware metal-supergroep: de leden van MaYaN speelden in bands als Epica, DelainNightwishSkullsuit, Stream of Passion, After Forever, OrphanageCelestial SeasonReVampFirewind en Symmetry.

Eind 2018 kwam MaYaN’s derde album getiteld Dhyana uit, waarmee ze de toch al indrukwekkende eerdere albums mee wisten te overtreffen! Voor dit afwisselende album werd het befaamde City Of Prague Philharmonic Orchestra ingeschakeld, een wereldwijd bekend orkest dat filmmuziek opnam voor diverse grote films maar ook eerder samenwerkte met bands als Dimmu Borgir. Ook voor de liveshows werd de bandbezetting verder versterkt.MaYaN is verrassend, gevarieerd, energiek, melodieus, complex en bombastisch tegelijk!

Special guest: Autumn
Autumn is een eigenzinnige, zevenkoppige heavy formatie met veel progressieve invloeden, die al 16 jaar stabiel meedraait in de internationale rock/metal scene en kan live terugvallen op materiaal van maar liefst zes full-length albums. Het laatste wapenfeit Stacking Smoke (januari 2019) scoort bijna zonder uitzondering hoge ogen bij fans en media. De band zelf ziet het album als de absolute kroon op zijn werk. Naast songs van dit nieuwe album komen ook vrijwel alle voorgaande albums aan bod tijdens hun live show.

Naar de agenda