vr 10 mrt - 2023 vrijdag 10 maart 2023

Massada – 50 jaar

Nederlands-Molukse groep bekend van Sajang É, Arumbai en Latin Dance

De Nederlands-Molukse Latin Rock band Massada maakte in de jaren 70 en 80 furore met hits als ‘Latin Dance’, ‘Dansa’, ‘Arumbai’ en de nummer 1-hit ‘Sajang É’. Massada is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland en was pionier met het gebruik van een uitgebreid percussie-instrumentarium binnen een band. Massada heeft een prachtige show met daarin centraal meeslepende Latin Rock, ondersteund door wellicht één van de beste percussionistensecties van Europa.

In het kader van 50 jaar Massada gaat de groep in 2023 op tour  realiseren langs verschillende poppodia, theaters en festivals en zal het langverwachte boek ‘Astaganaga’ 50 Jaar Massada’ worden gepresenteerd! En daar kan Lelystad natuurlijk niet ontbreken, op 10 maart staat Massada met een concert in Corneel.

DJ Teddy, zoon van een Molukse vader en Papuase moeder, draait sinds zijn 15e al op feestjes met LP’s, singles en cassettes. Voor en na het concert van Massada draait hij in Corneel! Verwacht lekkere Disco, Soul en de oude Funk. DJ Teddy = Voetjes van de vloer

 

 

Naar de agenda