za 26 nov - 2016 zaterdag 26 november 2016

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes 2016

Met voor en na Martijn Fischer videoclips op groot scherm!

Klinkt als: André Hazes

Let op: dit is het event uit 2016. Kijk hier voor de show van Martijn Fisher op 2-12-2017

Het was in december een daverend – en uitverkocht – succes en daarom komt Martijn Fischer terug naar Underground! Vanavond zingt Martijn Fischer samen met zijn achtergrondzangeressen – en ondersteund door een geweldige band – nog één keer de grootste hits van André Hazes.

Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals er maar weinig dat kunnen. Het was dan ook niet voor niets dat hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol mocht ontvangen.

Martijn Fischer is op televisie en het witte doek te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’ en speelde Jezus in ‘The Passion 2016’. In 2013 zong hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Het mag duidelijk zijn: er is geen betere vertolker van het geweldige repertoire van André Hazes dan Martijn Fischer.

De Clip Club
Voorafgaand en na afloop van het optreden van Martijn Fischer brengt de Clip Club de beste Nederlandstalige hits inclusief de oorspronkelijke videoclips op groot scherm!

Ook interessant
Nacht van de Nederpop – met Toontje Lager (za 8 april 2017)
Een avond en nacht met de beste hits uit de Nederlandstalige popgeschiedenis

Naar de agenda