za 2 dec - 2017 zaterdag 2 december 2017

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes (UITVERKOCHT)

Op veler verzoek terug naar Lelystad!

Klinkt als: Andre Hazes

Ook interessant
8 december: De Dijk
22 december: Berget Lewis – A Soulful Xmas

Martijn Fischer zingt hits van Hazes is voor het derde jaar op rij uitverkocht! Op zaterdag 2 december komt Martijn Fischer samen met zijn achtergrondzangeressen – en ondersteund door een geweldige band – de grootste hits van André Hazes zingen.

Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals er maar weinig dat kunnen. Het was dan ook niet voor niets dat hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol mocht ontvangen.

Van Gooische Vrouwen tot Holland Zingt Hazes
Martijn Fischer is op televisie en het witte doek te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’ en speelde Jezus in ‘The Passion 2016’. In 2013 zong hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Het mag duidelijk zijn: er is geen betere vertolker van het geweldige repertoire van André Hazes dan Martijn Fischer.

Support Roy Oostwegel
Sinds 2009 woonachtig in Lelystad na 27 jaar in Almere te hebben gewoond. Muziek en Roy zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al van kinds af aan zit zingen in het bloed en na een schoolband en diverse projecten is hij de band MOO! begonnen in 2012. Na vier leuke jaren was het tijd om voor zichzelf te beginnen. Dat heeft tot nu toe geresulteerd in leuke optredens op diverse locaties in het land.

Sinds 13 september 2017 staat zijn allereerste single “Nooit meer iemand anders” genoteerd in Spotify, ITunes, Deezer en bij diverse radiostations. Dit lied is samen met tekstschrijver Rob Swart uit Lelystad gemaakt. Nieuw materiaal zit al in het welbekende vat.

Eten & dansen
Met je ticket ontvang je deze concertavond 5 Euro korting op tapas bij restaurant De Vier Engelen. Vermeld bij je reservering (verplicht) vooraf dat je een ticket voor dit concert hebt.

Naar de agenda