za 19 okt - 2019 zaterdag 19 oktober 2019

Luminize

All-girlband bekend van The Voice of Holland en Golden Earring

Ook interessant:
15-11 Julia Zahra
30-01 Tim Akkerman & The Ivy League

Elke trouwe volger van The Voice of Holland kan deze band niet ontgaan zijn: Luminize.

Het afgelopen jaar was er een vol hoogtepunten voor de vierkoppige band. Ze deden het voorprogramma in de tour van de wereldberoemde Nederlandse band Golden Earring en ze lieten hun veelzijdigheid zien tijdens hun deelname aan The Voice of Holland, waarmee ze ongelooflijk veel nieuwe fans kregen in Nederland.

“Innocent” is de opvolger van de single “Follow You”, een ballad waarin de meiden van Luminize hun emotionele kant wat meer lieten zien en hun kwetsbaarheid omarmden. Met hun toewijding en vastberadenheid is Luminize de belichaming van het credo: de toekomst is vrouwelijk. Wij kunnen niet wachten tot Luminize op zaterdag 19 oktober in Corneel staat!

Support-act Birdshaker
Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door Birdshaker. Birdshaker is een indie-rockband die zich vooral laat beïnvloeden door de ijzersterke melodieën van groepen als The Beatles, The Who en Oasis. Het hammond-orgel word moeiteloos gecombineerd met een dikke bluesy gitaarsound, resulterend in oerdegelijke recht-toe recht-aan rocksongs met een randje.

Naar de agenda