za 12 mrt - 2022 zaterdag 12 maart 2022

Lucky Fonz III + Kubilay Kaya

prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor én ontroering

Poppodium Corneel heeft een capaciteit van minder dan 500 personen, u hoeft dus geen QR-code te laten zien.

Met zijn hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘Ik ben een sukkel’ is Lucky Fonz III één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten. Na zijn succesvolle theatertournees en festivaloptredens wordt het voor Lucky Fonz III in 2022 tijd om Corneel omver te blazen met zijn unieke show, die bekend staat om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor én ontroering.

Fans weten inmiddels dat Lucky’s clubshows heen en weer kunnen slingeren tussen stille emoties en uitbundig gefeest; er mag worden gehuild, maar ook meegezongen, met zowel bekendere als nieuwere liedjes. Niet voor niets riep 3voor12 (VPRO) Lucky uit tot één van de meest invloedrijke artiesten van Nederland, op basis van zijn live reputatie.

In 2022 verschijnt Lucky’s nieuwe album ‘Hemellichamen’: een ontroerende verzameling van schitterende Nederlandstalige liedjes, soms melancholisch, soms extatisch, soms hartverscheurend, soms hilarisch. Een aantal liedjes op ‘Hemellichamen’ staan reeds bekend als live-favoriet, zoals oa. ‘Toedeloe’, ‘De Zender’ en ‘Alles om je heen’. Van dit album zullen uiteraard verscheidene liedjes te horen zijn, maar verwacht ook oudere, bekende liedjes van albums als ‘In je Nakie’ en ‘Multimens’. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren: bij een show van Lucky Fonz III is iedereen welkom, dus komt dat zien, op 12 maart in Corneel!

Voorprogramma: Kubilay Kaya! Kubilay Kaya vraagt zich af waarom hij in de liefde stééds dezelfde fouten maakt. Op het nieuwe album Slecht Alleen componeert Kubilay zijn repliek met elementen uit hiphop, jazz, chansons en 80’s synths. Het resultaat is een eigenwijs avontuur over de rafelige paden van de liefde.

Tijdschema:

20:30: Kubilay Kaya
21:40: Lucky Fonz

Ook interessant:
Gerson Main in Corneel

Naar de agenda