za 15 sep - 2018 zaterdag 15 september 2018

LelySTART met o.a. Martijn Fischer zingt Hazes

De start van het culturele seizoen
Festivalterrein LelySTART

Ook interessant
20-10 Niels Geusebroek sings Coldplay
30-11 Memphis Maniacs

Met LelySTART geven we het startschot van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Traditiegetrouw verzorgt Corneel de programmering van het hoofdpodium op het festivalterrein zaterdagavond en de eerste grote namen zijn bekend!

Martijn Fischer zingt Hazes
Martijn Fischer komt naar LelySTART. Samen met zijn achtergrondzangeressen – en ondersteund door een geweldige band – zingt hij de grootste hits van André Hazes.

Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals er maar weinig dat kunnen. Het was dan ook niet voor niets dat hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol mocht ontvangen. Martijn Fischer is populair in Lelystad. De afgelopen drie jaar speelde hij altijd in een uitverkochte Corneel.

Nielson


Nielson is terug van weggeweest en dat met een hele nieuwe sound die elektronischer, internationaler en volwassener is. De teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en de nummers zijn persoonlijker dan ooit. Zo ook te horen op zijn nieuwe single Diamant. Hij brak door met zijn ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar nu 6 jaar later is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en dat gaat gepaard met de clubtour ‘Diamant’.

Tribute2BobMarley by Rootsriders


“No Woman, No Cry”, “Could You Be Loved”, “Jamming”, “Get Up, Stand Up”, “Three Little Birds” etc etc. Deze grootheid heeft eigenlijk geen intro meer nodig. Iedereen weet wie Bob Marley is…
Voor een fantastisch eerbetoon hebben The Rootsriders hun handen ineen geslagen en eren deze reggaeheld op een uitstekende en zeer professionele manier. Muzikaal perfect, zangtechnisch subliem en qua sfeer fantastisch! Ze worden ook niet voor niets gezien als de Beste Europese Bob Marley Tribute Band! Deze Caribisch / Nederlandse band neemt je terug naar de tijd dat reggae hoog aan het vaandel stond door middel van 1 man… BOB MARLEY!

LelySTART is een initiatief van Agora Theater, Corneel, Kubus, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en City Marketing Lelystad.

Naar de agenda