za 11 sep - 2021 zaterdag 11 september 2021

LelySTART: WIES

OPNIEUW TICKETS BESCHIKBAAR!

Let op: bij dit programma is het verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Dit is een zit-concert.

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. De band had een vliegende start met het winnen van de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019. Ze scoorden een 3FM Mega Hit met hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’, ze eindigden als derde in De Volkskrant Talentenverkiezing en tijdens hun showcase op Noorderslag 2020 werd WIES bekroond met de 3FM Talent Award.

Op 5 oktober speelden zij hun eerste en tevens uitverkochte clubshow in de grote zaal van Paradiso (‘De Grote ParaWIESo Anderhalve Meter Show’) en speelt op 11 september in Corneel tijdens LelySTART! Het debuutalbum van WIES wordt verwacht op 17 september 2021.

Dit programma is onderdeel van het gratis te bezoeken LelySTART Festival. Het is wel verplicht om van te voren een plek te reserveren, dit doe je door een ticket (€0,00,-) te kopen. Tickets gaan op 1 september om 10:00 uur in de verkoop via onze website.

Ook interessant:
Doubland op LelySTART

 

Naar de agenda