za 11 sep - 2021 zaterdag 11 september 2021

LelySTART: Luca Ferron x Keyba

URBAN EN HIPHOP UIT LELYSTAD

Luca Ferron is geboren en getogen in Lelystad maar groeide voor een groot deel op in Amsterdam. Toen Ferron 5 jaar oud was wist hij al wat hij zou willen worden: artiest. “ɪᴋ ᴡɪʟ ᴏᴘ ʜᴇᴛ ᴘᴏᴅɪᴜᴍ ꜱᴛᴀᴀɴ ᴘᴀᴘᴀ ɪᴋ ᴡɪʟ ɴɪᴇᴛ ᴍᴇᴇʀ ᴠᴏᴇᴛʙᴀʟʟᴇɴ”. Snel zat Ferron op een Musicalschool en heeft hij daaruit in veel tourende producties gestaan in heel Nederland en België.

In 2017 begon Ferron met het maken van muziek en haalt hij zijn inspiratie door alles wat er om zich heen speelt en de gebeurtenissen die hij heeft meegemaakt. “𝐈𝐤 𝐥𝐞𝐞𝐟 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝟏 𝐤𝐞𝐞𝐫, 𝐀𝐥𝐬 𝐢𝐤 𝐢𝐞𝐭𝐬 𝐰𝐢𝐥 𝐝𝐨𝐞𝐧… 𝐃𝐨𝐞 𝐢𝐤 𝐡𝐞𝐭 𝐧𝐮…”

Luca Ferron deelt het podium tijdens LelySTART met artiest Keyba.

Dit programma is onderdeel van het gratis te bezoeken LelySTART Festival, meer informatie over (gratis) tickets reserveren (verplicht in verband met het coronavirus) volgt later.

Wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden ten tijde van het evenement. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen.

Naar de agenda