za 11 sep - 2021 zaterdag 11 september 2021

LelySTART: Luca Ferron x Keyba (uitverkocht)

URBAN EN HIPHOP UIT LELYSTAD

Let op: bij dit programma is het verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Dit is een zit-concert.

Luca Ferron is geboren en getogen in Lelystad maar groeide voor een groot deel op in Amsterdam. Toen Ferron 5 jaar oud was wist hij al wat hij zou willen worden: artiest. “ɪᴋ ᴡɪʟ ᴏᴘ ʜᴇᴛ ᴘᴏᴅɪᴜᴍ ꜱᴛᴀᴀɴ ᴘᴀᴘᴀ ɪᴋ ᴡɪʟ ɴɪᴇᴛ ᴍᴇᴇʀ ᴠᴏᴇᴛʙᴀʟʟᴇɴ”. Snel zat Ferron op een Musicalschool en heeft hij daaruit in veel tourende producties gestaan in heel Nederland en België.

In 2017 begon Ferron met het maken van muziek en haalt hij zijn inspiratie door alles wat er om zich heen speelt en de gebeurtenissen die hij heeft meegemaakt. “?? ???? ???? ? ????, ??? ?? ???? ??? ????… ??? ?? ??? ??…”

Luca Ferron deelt het podium tijdens LelySTART met artiest Keyba. Keyba is 21 jaar oud en geboren in Rotterdam, maar wel opgegroeid in Lelystad. Keyba richt zich vooral op het genre waarmee de jeugd zich kan laten losgaan. Voor een PARTY kan de muziek van Keyba niet ontbreken! Sinds klein af aan was ik veel met muziek bezig en was ik al aan het zingen of zelf nummers aan het schrijven. Sinds 2 jaar vond ik mensen om mij heen die deze passie met mij deelde en besloten we samen muziek te maken. Sinds toen is het balletje gaan rollen en ben ik mij steeds meer aan het ontwikkelen als artiest en gaat de toekomst veel moois brengen!”

Dit programma is onderdeel van het gratis te bezoeken LelySTART Festival. Het is wel verplicht om van te voren een plek te reserveren, dit doe je door een ticket (€0,00,-) te kopen. Tickets gaan op 1 september om 10:00 uur in de verkoop via onze website.

Naar de agenda