za 15 sep - 2018 zaterdag 15 september 2018

LelySTART FRIS met Leafs, Jacin Trill en Kevin

Niewe seizoensopener speciaal voor Lelystadse jongeren
Festivalterrein LelySTART

LelySTART FRIS is een nieuw feest speciaal gericht op jongeren.

Corneel, Stichting Voortgezet Onderwijs Lelystad, MBO College Lelystad en Jongeren Maken De Stad  hebben de koppen bij elkaar gestoken en speciaal voor jullie een indrukwekkend programma in elkaar gedraaid.

Bij de eerste editie van LelySTART FRIS staan o.a. Kevin, Leafs en Jacin Trill op het hoofdpodium naast de Agora. Deze artiesten zijn samen goed voor miljoenen streams. Ook is er ruimte voor Lelystads talent en zal het voorprogramma verzorgd worden door: de hiphopformatie DOD, Dom Chasing en  de 16-jarige Lelystadse DJ Niky Hendrixs

Ook is deze nieuwe middag bedoeld als kick-off om meer initiatieven voor (en door) jongeren te faciliteren en te helpen organiseren. Het programma is tot stand gekomen in overleg met diverse Lelystadse jongeren en vastgelegd door Corneel, die de jongeren professioneel begeleidt. Samen met deze jongeren wordt ook gekeken naar een terugkerend FRIS event in Corneel voor en door jongeren tijdens de schoolvakanties.

Op het festival zullen jongeren en studenten van het ROC van Flevoland helpen bij diverse werkzaamheden op LelySTART.

Minimale leeftijd 12 jaar (ID verplicht). Kinderen jonger dan 12 uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene (18+)

Naar de agenda